Beste Forbrukslån i Norge 2018

av Lars A. Blomquist

Loan Butler - Sammenlign ForbrukslånFå inntil 16 uforpliktende lånetilbud for forbrukslån uten sikkerhet i Norge. Velg det med de beste betingelsene som laveste rente og ønsket lånebeløp. Ny bil, varm ferie, eller pusse opp kjøkken? Lån penger til hva du vil uten å stille egne eiendeler som sikkerhet for lånet.

Lån fra 5000 kroner til hele 500000 med låneformidleren som vi mener er best i klassen: Loan Butler. Loan Butler samarbeider med hele 16 norske banker og lånetilbydere og kan hjelpe deg helt kostnadsfritt med å innhente uforpliktende lånetilbud. Da forbrukslån i Norge tilbyr individuelle renter til hver søker utifra ønsket lånebeløp og søkers finansielle situasjon og sikkerhet er en lånetilbyder den enkleste måten å innhente sammenlignbare faktiske lånetilbud.

Vi velger å kåre Loan Butler til det beste forbrukslånet på grunn av at de er aktøren som sender din søknad til flest banker og derfor har størst sannsynlighet for å innhente det beste individuelle tilbudet til nettopp deg!

Renteeksempel: Effektiv rente: 16,6% ved 65.000 kr o/5 år, Etableringsgebyr: 950 kr, Totalt: 93.730 kr.

Krav til søker:

  • Fylt 18 år
  • Minst 120.000 i årsinntekt, trygd eller pensjon
  • Ingen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker
  • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år

Beste smålån og mikrolån i Norge

Trenger du bare 1000 kroner eller litt mer – opptil 10000 kroner er det er par lånetilbydere du bær vurdere. Les mer om små forbrukslån her.

Beste lån til refinansiering av gjeld

Ønsker du å samle dyre smålån, kredittkort eller betalingsutsettelser kan du sammenligne flere  bra alternativer her.

Tips – Ikke lån mer enn du trenger!

Husk at selv de beste forbrukslån koster mye penger, så ta en nøktern vurdering på hvor mye du faktisk trenger før du søker. Det kan v’re lett å la seg friste til å låne litt mer enn det man trenger, men dette kan gjøre at det tar lengre tid å betale ned og å bli gjeldfri igjen. Ta et nøkternt valg om du faktisk trenger å låne, eller om å spare penger, eller utsette kjøp kan være alternativer til et forbrukslån uten sikkerhet.

Om vår kåringen av beste forbrukslån

vinner

Alle forbrukslån og låneformidlere som blir vurdert i denne testen er listet opp her. De er alle sponsede ved at Lån & Kreditt mottar betaling for nye kunder via dette nettstedet og denne testen, helt uten at det koster noe for deg som lånekunde, eller på noen annen måte går ufordelaktig utover noen andre lånevilkår.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 07.08.2018.

Legg igjen en kommentar