Tips for å bli kvitt gjeld

av Lars A. Blomquist

Har du gjeld du sliter med å nedbetale? Det som kreves for å betale ned gjelden er i korte drag at du bestemmer deg, får oversikt, slutter og bruke penger på ting og tang som ikke er særlig nødvendig. Har du sett på luksusfellen på TV3 kommer de med mange tips i hver episode som det kan være lurt å følge. De fleste tipsene er overførbare til andre situasjoner og personer, så det er godt mulig du kan bruke noe av det du ser, om enn på en litt annen måte.

Klikk.no har skrevet en god og fyldig artikkel med 12 tips for å bli kvitt gjeld. De har spurt 3 eksperter om råd. Les artikkelen her.

For å bli kvitt gjeld så fort som mulig koker det ofte ned til å faktisk betale så store avdrag som mulig. Lån & Kreditt har tidligere skrevet om hvordan du kan bli kvitt kredittkortgjeld. Vårt viktigste tips er å samle all utestående kreditt og gjeld til en betaling. Da får du god oversikt og ofte bedre rente som vil si at du slipper billigere unna. Sjekk ut nedbetalingskalkulatoren hvor du kan beregne hvor lang tid det tar å bli kvitt en gjeld med en bestemt månedlig betaling, eller hvor mye du må betale per måned for å bli kvitt gjelden innen en gitt tid.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 04.10.2017.