Lån uten etableringsgebyr og termingebyr

av Aleksander Blomquist

Det trenger ikke koste skjorta å låne penger til det du vil ha. Om det er en ferie eller en ny TV du skal kjøpe vurderer du kanskje å ta opp et lån. Her finner du et lån helt uten etableringsgebyr og termingebyr. Dette hjelper på for å få den absolutt best mulige effektive renten. Lånet vi snakker om tilbys fra velrenommerte Santander Consumer Bank. Det er et forbrukslån som ikke stiller krav til pantsettelse av bolig eller bil eller annen eiendom. Du kan også bruke lånet til hva du måtte ønske. Lån penger og slipp unna fordyrende kostnader. Du slipper unna etableringsgebyret og termingebyrene så lenge du låner under 70.000 kroner. Det minste du kan låne hos Santander er 30.000 kroner.

Renteeksempel: Effektiv rente 15,79%, kr 95.000, over 2 år, kostnad kr 15.045, totalt kr 110.045.

Årlig nominell rente er fra 7,9% til 21,9%. Jo mer trygg din finansielle situasjon er jo bedre rente vil du få. Det som hovedsaklig spiller inn for å få den beste renta er hvor mye du tjener kontra hvor mye annen gjeld du har og hvor mye utgifter du har til bolig. For å kvalifisere for dette forbrukslånet må du være minst 25 år, bosatt i Norge og ha en årlig brutto inntekt på minimum 200.000 kroner.

Hva er etableringsgebyr? Det er en kostnad for å opprette ditt lån. Normalt i underkant av 1.000 kroner for et forbrukslån.

Hva er termingebyr? Det er en kostnad som er knyttet til din faste betaling av lånet. Normal hver måned.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 29.12.2015.