Personvernserklæring

Behandler av personlig informasjon samlet fra Lån & Kreditt (logk.no) er eier av siden Alexiuz AS, Gamlegrensa 8A, 3747 Skien, Telemark. Du kan kontakte oss på med dette kontaktskjemaet.

Alexiuz AS er opptatt av å trygt bevare informasjon om våre brukere. Vi verken selger eller deler den private informasjonen vi samler med andre enn oppgitte tredjeparter. Informasjonen deles med disse for å samle statistikk over hvordan nettstedet brukes, for å sende nyhetsbrev og annen kommunikasjon på e-post, samt bruk av kommentarfelt, og for å vise reklame.

Hvilke type personlig informasjon vi samler

  • IP adresser. Vi samler IP adresser for å skille en bruker fra en annen og å se hvordan hver enkelt besøkende bruker logk.no. Denne informasjonen samles automatisk fra alle besøkende.

Tredjeparter som bruker personlig informasjon

  • Vi benytter Google AdSense for reklame. Dette er en reklameløsning som kan vise deg relevant reklame. For å gjøre dette så ser de på hvilke nettsider du har besøkt tidligere og hvilke nettsider du besøker her på Lån & Kreditt. Du kan slå av funksjonen til Google som gir deg personling tilpassede annonser her.

Ansvarsfraskrivelse

Vi tar ikke ansvar for hvordan de eksterne sidene vi linker til samler eller bruker personlig informasjon.

Forbehold

Vi tar forbehold om å redigere denne personverserklæringen når som helst uten forvarsel.