Forbrukslån med betalingsanmerkninger

av Aleksander Blomquist

Nytt: Vi har laget en oversikt over beste omstartslån. Dette er lån med sikkerhet i bolig som man kan få på tross av betalingsanmerkninger.

Her finner du norske forbrukslån som kan innvilges på tross av eventuelle betalingsanmerkninger. Betalingsanmerkninger lyser som store varsellamper for finansieringsinstitusjoner. Det kan være svært vanskelig å få forbrukslån, som er lån uten sikkerhet i eiendeler som bolig eller bil. Det du allikevel kan ha mulighet for å få innvilget er et lite lån fra Ferratum, link under. Ellers kan noen forbrukslån kreve sikkerhet og høy inntekt for å innvilge på tross av betalingsanmerkninger (se Norgesfinans under). Bluestep, som også er nevnt under, sier ingenting om at man må ha en god inntekt, men de trenger sikkerhet for lånet.

Nyhet! Norgesfinans forbrukslån / refinansiering

Norgesfinans tilbyr refinansiering og forbrukslån. Man kan kvalifisere på tross av betalingsanmerkninger så lenge man kan stille sikkerhet i eiendel for lånet og har inntekt på over 350.000 kroner i året.

Renteeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. kr over 25 år, totalt 3.582.298 kr.

I tillegg kjenner du kanskje til Bluestep fra TV-reklamene. De tilbyr også lån til personer med betalingsanmerkninger, så lenge man kan stille sikkerhet i bolig. De tilbyr refinansiering, boliglån og mellomfinansiering.

Med lånene som er listet opp under kan du låne inntil 20.000 kroner.

Ferratum Bank smålån

Lån gis utifra en helhetsvurdering.

Renteeksempel: Ferratum Fleksikreditt: 199,87 % effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 115 % nominell rente p.å., Total: 48.687,59,- Ingen minimum tilbakebetalingstid.

Les også:

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 10.02.2022.