Lån til nyetablerte bedrifter

av Aleksander Blomquist

Å skaffe investeringskapital som nyetablert kan være vanskelig. Et gunstig bedriftslån kan da bli løsningen. Sjekk linkene under for mer informasjon om finansiering for nye bedrifter.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge til byr finansieringshjelp for å hjelpe bedrifter gjennomføre nytenkende prosjekter. Meget gunstige renter og gode vilkår, men det kan være vanskelig å faktisk få finansieringshjelp fra Innovasjon Norge. Innovasjon Norge krever ofte at søker stiller med 50% av finansiering for prosjektet fra andre. Dette hjelper dem å finne prosjekter som det allerede er noen som har tro på og vil investere i. Du kan også stille med 50% kapital selv dersom du har det tilgjengelig.

Vanlige firma- og bedriftslån

Følger du linken over kommer du til en side som tar for seg mange vanlige bedrift- og firmalån. Bankene krever dessverre vanligvis at bedriften har vært “oppe og kjørt” i rundt 2 år. Har du gode finanser og et godt fundament kan det hende de lar deg låne penger selv om du har drevet kortere. For å få lån eller kreditter til din bedrift bør du skrive en så god søknad som mulig med detaljer om hva pengene skal gå til. Også hvor mye penger du forventer og tjene og dokumentasjon på at det er mulig kommer godt med. Vis til tidligere prestasjoner.

Forbrukslån – Lån til hva du vil på ditt navn

Lån som kan brukes til hva du vil, opptil 500.000 kroner. Disse lån har høyere rente enn vanlige firmalån så du bør forvente over 20%-30% avkastning om dette skal lønne seg!

Mindre forbrukslån:

Mikrolån & Smålån – Lån fra 1.000 til 50.000 kroner

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 05.09.2018.