Sammenlign 5 Kredittkort med Lav Rente

Dette er kredittkort hvor den effektive renten er relativt lav. Dette vil si at du kan “låne penger” / “ha utestående kreditt” til lavere totale kostnader enn ved benyttelse av mange andre kredittkort i Norge.

Merk at kredittkort gjerne har høyere renter enn andre private finansierings-alternativer som forbrukslån, huslån m.m dersom du ikke betaler tilbake pengene raskt.

Rente-/kostnads-eksemplene som ligger ved hvert kredittkort vil vise hva kredittkort-bruken vil koste ved en gitt bruk. Dette eksemplet er dog kun et eksempel og vil ikke nødvendigvis reflektere hva det vil koste å bruke kortet med tiltenkt bruk. Du bør sjekke de offisielle sidene til kredittkortene nøye for informasjon om alle priser som tilkommer ved bruk.
Du bør også sjekke med en kredittkort kalkulator dersom du har planer om å ha beløp utestående lengre enn den rentefrie perioden. Dette kan du spare mye penger på! Kredittkortene på denne siden er de med lavest rente, ut fra alle de utvalgte kredittkort på dette nettstedet, som du finner her.

Merk at du ofte mister mange fordeler som bonus på kjøp, inkluderte forsikringer, og bonus på bensin ved å bruke et kredittkort med lav rente. Betaler du alltid tilbake før den rentefrie perioden utløper bør du kanskje bruke kredittkort med andre fordeler.

re:member Gold MasterCard

re:member Gold MasterCardKreditt: inntil 150.000 kr
Rentefri betalingsutsettelse: inntil 45 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Dette er et av kredittkortene i Norge med aller lavest rente. Når jeg skriver dette har de en nom. rente på 16,9 %. Dette kortet mangler noen av bonusfordelene andre kredittkort har. Er du personen som ikke alltid betaler tilbake hele kreditten før renter begynner å påløpe kan kanskje dette kortet være perfekt.

Merk at det blir beregnet renter fra dag én ved kontantuttak og at bruk av kort hos Posten beregnes som kontantuttak i bank. Det er ingen gebyrer for å ta ut penger i bank eller minibank.

Renteeksempel: Eff. rente 21,11%, 15.000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1.261 kr. Totalt 16.261 kr.

Les mer

Skrevet/Redigert: 18.01.2023.

Instapay MasterCard

For shopping: bonus / cashback / tilbud / rabatt

Instapay MasterCardKreditt: inntil 100.000 kr
Rentefri betalingsutsettelse: 0 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Dette er et kredittkort med lav rente. Den effektive renten ligger på rett over 18%. Merk at du ikke får en rentefri periode når du handler med dette kortet. Kortet er beregnet på deg som ikke pleier å betale tilbake i løpet av den rentefrie perioden uansett og heller betaler ned over tid. Da kan du spare penger ved å ha er kort som dette med lavere rente.

I tillegg får brukere av Instapay kredittkort forskjellige månedlige rabatter. Rabatten er på 5% og gjelder forskjellige varekategorier hver måned. Man får også gode kampanjetilbud flere ganger i året.

Søker du om dette kortet på nett opplyses det at du får svar med en gang.

Renteeksempel: Eff. rente 18,13%, 45.000 kr, o/1 år, kostnad: 4.194 kr, totalt: 49.194 kr

Krav til søker:

  • Du har fylt 23 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har en bruttoinntekt på minimum 250.000 kroner i året.
  • Din samlede gjeld kan ikke være mer enn 5 x brutto inntekt.
  • Du må ha mulighet til å håndtere en renteøkning på 5 prosentpoeng på din samlede gjeld.

Skrevet/Redigert: 16.11.2020.

Sbanken VISA

Reiseforsikring

Sbanken VISAKreditt: inntil 100.000 kr
Rentefri betalingsutsettelse: inntil 50 dager
Årsavgift: 50 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Dette kredittkortet fra Sbanken (tidligere kjent som Skandiabanken) har vunnet mange tester for beste kredittkort i Norge – takket være den lave renten, og inkluderte reise- og avbestillingsforsikring. Årsavgiften skiller dette kortet litt negativt ut fra de fleste andre populære kredittkort i Norge.

Eff. rente 15.99%, 15.000 kr o/ 12 mnd. Totalt 16.265 kr

Krav til søker:

  • Fylt 18 år
  • Fast inntekt

Skrevet/Redigert: 19.11.2020.

Ikano VISA

For shopping: bonus / cashback / tilbud / rabatt

Kreditt: inntil 100.000 kr
Rentefri kreditt: inntil 50 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Nyt en meget lang rentefri kreditt i inntil hele 50 dager. Med Ikano VISA kan du selv velge om du ønsker å tilbakebetale kjøp med delbetaling eller betalingsutsettelse i 2, 4, 6 eller 9 mnd. Det påløper ingen renter om du velger betalingsutsettelse og betaler som avtalt. Da slipper du unna med et utsettelsesgebyr på mellom 99 og 450 kr (per 19.03.2012). Om delbetalingsperioden viser seg å ikke være lang nok påløper det vanlige Ikano VISA renter og vilkår på resterende skyldig beløp. Om du velger delbetaling kan du nyte meget gunstige renter og vilkår. (se betalingseksempel under)

Ikano VISA kommer også med meget gode rabattordninger. Faste rabatter er 1% på dagligvarebutikker,1% på bensinstasjoner og 2% på Shell stasjoner. Hver måned er det også forskjellige bransjerabatter som 5% på all elektronikk denne måneden (november, 2017) og 4% på dagligvarer i desember. Det forutsetter at forhandler har VISA terminal for å benytte seg av rabattene.

Maks rabatt per år: 5000 kr

Renteeksempel: Eff.rente 21,92%, 20.000 kr o/12 mnd. Kostnad 2.102 kr. Totalt 22.102 kr

Les mer

Skrevet/Redigert: 05.09.2018.

Santander Red VISA

For shopping: bonus / cashback / tilbud / rabatt

Santander Red VISA kredittkortKreditt: inntil 100.000 kr
Rentefri betalingsutsettelse: inntil 50 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Santander Red er et av kredittkortene i Norge med lavest rente. Du får også tilgang på en rekke fordeler med dette kortet. Du får tilgang på fordelsprogrammet Kickback som gir inntil hele 15% cashback når du handler på nett hos over 200 nettbutikker.

Du får også inntil hele 25% rabatt hos hundrevis av spisesteder, aktiviteter, hoteller, og mer i hele Norge.

Det opplyses om at kortsøknader kan bli besvart allerede 1 time etter du har søkt og kortet kan brukes til netthandel før du mottar det i posten.

Dette kortet har lave renter, men en betingelse som sier at du må betale renter på hele det initielle kredittbeløpet frem til at alt er nedbetalt.

Renteeksempel: Eff.rente 17,1%, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad: 1.323 kr. Totalt 16.323 kr

Les mer

Skrevet/Redigert: 16.11.2020.