Sammenlign 2 Kredittkort med Lav Rente

Dette er kredittkort hvor den effektive renten er relativt lav. Dette vil si at du kan «låne penger» / «ha utestående kreditt» til lavere totale kostnader enn ved benyttelse av mange andre kredittkort i Norge.

Merk at kredittkort gjerne har høyere renter enn andre private finansierings-alternativer som forbrukslån, huslån m.m dersom du ikke betaler tilbake pengene raskt.

Rente-/kostnads-eksemplene som ligger ved hvert kredittkort vil vise hva kredittkort-bruken vil koste ved en gitt bruk. Dette eksemplet er dog kun et eksempel og vil ikke nødvendigvis reflektere hva det vil koste å bruke kortet med tiltenkt bruk. Du bør sjekke de offisielle sidene til kredittkortene nøye for informasjon om alle priser som tilkommer ved bruk.
Du bør også sjekke med en kredittkort kalkulator dersom du har planer om å ha beløp utestående lengre enn den rentefrie perioden. Dette kan du spare mye penger på! Kredittkortene på denne siden er de med lavest rente, ut fra alle de utvalgte kredittkort på dette nettstedet, som du finner her.

Merk at du ofte mister mange fordeler som bonus på kjøp, inkluderte forsikringer, og bonus på bensin ved å bruke et kredittkort med lav rente. Betaler du alltid tilbake før den rentefrie perioden utløper bør du kanskje bruke kredittkort med andre fordeler.

Ikano VISA

For shopping: bonus / cashback / tilbud / rabatt

Kreditt: inntil 100.000 kr
Rentefri kreditt: inntil 50 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Nyt en meget lang rentefri kreditt i inntil hele 50 dager. Med Ikano VISA kan du selv velge om du ønsker å tilbakebetale kjøp med delbetaling eller betalingsutsettelse i 2, 4, 6 eller 9 mnd. Det påløper ingen renter om du velger betalingsutsettelse og betaler som avtalt. Da slipper du unna med et utsettelsesgebyr på mellom 99 og 450 kr (per 19.03.2012). Om delbetalingsperioden viser seg å ikke være lang nok påløper det vanlige Ikano VISA renter og vilkår på resterende skyldig beløp. Om du velger delbetaling kan du nyte meget gunstige renter og vilkår. (se betalingseksempel under)

Ikano VISA kommer også med meget gode rabattordninger. Faste rabatter er 1% på dagligvarebutikker,1% på bensinstasjoner og 2% på Shell stasjoner. Hver måned er det også forskjellige bransjerabatter som 5% på all elektronikk denne måneden (november, 2017) og 4% på dagligvarer i desember. Det forutsetter at forhandler har VISA terminal for å benytte seg av rabattene.

Maks rabatt per år: 5000 kr

Renteeksempel: Eff.rente 21,92%, 20.000 kr o/12 mnd. Kostnad 2.102 kr. Totalt 22.102 kr

Les mer

Skrevet/Redigert: 05.09.2018.

Santander Red VISA

For shopping: bonus / cashback / tilbud / rabatt

Santander Red VISA kredittkortKreditt: inntil kr 100.000,- (initiell kredittgrense er normalt fra 10.000 kr til 50.000 kr)
Rentefri betalingsutsettelse: inntil 50 dager
Årsavgift: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr

Santander Red er et av kredittkortene på det norske markedet med lavest effektiv rente. Du finner en offisiell kreditt-kalkulator på hjemmesidene til kredittkortet (linken under) som du kan bruke til å beregne hvor mye det vil koste deg å bruke kortet til tenkt bruk. Søknaden for dette kortet kan bli besvart allerede 1 time etter du har søkt!

Dette kortet har lave renter, men en mulig ganske dyr betingelse som sier at du må betale renter på hele det initielle kredittbeløpet frem til at alt er nedbetalt. Forbrukerrådet har gått ut med en advarsel om dette den 31.1.17 på DN.no.

Renteeksempel: Eff.rente 17,1%, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad: 1.323 kr. Totalt 16.323 kr

Les mer

Skrevet/Redigert: 24.06.2018.