Beste Kredittkort i Norge 2018

av Aleksander Blomquist

Her finner du Lån & Kreditt sine favorittkort i Norge i 2018. For øyeblikket deler 3 MasterCard og et VISA / MasterCard hybridkort tronen som beste kredittkort. Alle kredittkortene er populære valg i Norge fra solide aktører og har flust med fordeler. Det er ingen etableringskostnader eller årsavgifter ved noen av kortene.

“Drivstoff og Bonuskongen” – 365Direkte MasterCard

365Direkte MasterCard KredittkortKredittkort for deg som vil ha bonus på alle bensinstasjoner samt ekstra bonus på bensin hos Shell. Kortet har også 3,65% bonus på en hel del andre varer og tilbud på helårs reiseforsikring. Best i test mange år i flere forskjellige media. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Les mer.

Renteeksempel: Eff.rente 25,53%, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt: 16.929 kr

“Nykomlingen” – Komplett MasterCard

Komplett MasterCard kredittkortDette kortet kom i 2015 og er et meget godt valg dersom du trenger et kredittkort med flere fordeler. Spesielt nyttig for deg som handler mye hos Komplett.no og Blush.no på grunn av gode rabatter for korteiere. Har hele to inkluderte forsikringer. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Gebyrfrie kontantuttak. Les mer.

Renteeksempel: Eff.rente 24,42 %, 12.000 kr o/12 md, kostnad 1.481 kr, totalt 13.481 kr.

“Shopperens Drøm” – re:member VISA / MasterCard

remember MasterCard kredittkort

Kredittkort for deg som vil gjøre god og trygg online handel. Tilbud i bonusordningen re:member Reward gir fordelaktige tilbud i over 200 norske nettbutikker. Inkludert reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Hele 7 valgfrie ekstra forsikringer hvorav 1 er inkludert det første året. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Les mer.

Renteeksempel: Eff. rente 27,86 %, 15.000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1.593 kr. Totalt 16.593 kr.

Om denne testen og kåringen av beste kredittkort

vinnerLån & Kreditt har skrevet om kredittkort i mange år og skrevet om tester andre har gjort for å finne beste kredittkort. Linker med utdrag fra disse testene gjort av andre aktører finner du her.

Dette skal vi selvfølgelig fortsette med i år også, men vi ville også ha en egen kåring. Alle kortene som er vurdert finner du her.

Alle kredittkort som er med gir kommisjon (betaling) til Lån & Kreditt dersom nye kunder sendes via linkene her, men det er helt uten kostnad for kunde. Kriteriene for testen og kåringen er hvilke kort som har flest og best fordeler som rabatter og cashback-ordninger.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 07.08.2018.