Brukervilkår

logk.no (Lån & Kreditt) er en nettside som fokuserer på å gi relevant informasjon om, og å reklamere for, tilbydere av lån og kredittkort i Norge.

Ved å benytte logk.no godtar du at din ip-adresse m.v. lagres for bruk i statistikk o.l. Vennligst ta forbehold om at all informasjon kan være utgått på dato eller rett og slett feil av andre grunner.

Vi har ingen mål, eller forutsetninger, for å tilby informasjon om alle som tilbyr lån og kredittytelser i Norge, men derimot prøver vi å gi god informasjon om flere av de mest populære aktørene i markedet.

Sjekk offisiell informasjon nøye før du søker på noen av kredittkortene eller lånene som blir presentert på dette nettstedet. Det kan også være hensiktsmessig og oppsøke en profesjonell rådgiver for råd ang. din økonomiske situasjon og/eller tilbudene/varene/tjenestene som presenteres på dette nettstedet.

Linkene som tar deg ut fra dette nettstedet kan være sponset og/eller reklame.
Forfatteren av alle artiklene, informasjonen og bloggen på logk.no har ingen utdanning relatert til personlig økonomi, og skriver kun ut ifra egne erfaringer, informasjon fra finansinstitusjonene og andre media. Han har dog en grad i bedriftsøkonomi og flere enkeltfag relatert til det bredere faget økonomi.

logk.no tilbyr ikke selv noen form for lån eller kredittytelser, men reklamerer og informerer om andre aktører som gjør det.

Ansvarsfraskrivelse

ALL BRUK AV DISSE NETTSIDER SKJER PÅ EGET ANSVAR UTEN NOEN FORM FOR GARANTIER.

logk.no eller dets eiere er ikke på noen måte ansvarlige for, men ikke begrenset til, økonomiske tap eller lignende knyttet til bruk av denne nettsiden og/eller benyttelse av noen av tilbudene som reklameres og informeres om på logk.no.