Søk lån i 16 banker samtidig – 3 låneformidlere – Sammenlign lånetilbud

Skrevet/Redigert: av Lars A. Blomquist

Loan Butler - Finn billigste lån

Låneformidleren Loan Butler innhenter inntil 16 uforpliktende tilbud fra populære Norske banker.

Det er flere norske tjenester på nett som tilbyr deg å søke lån i flere banker samtidig med en søknad. Du får tilbake tilbud fra aktuelle banker og kan velge det billigste og beste alternativet. Dette kan gjøres med lån til valgfritt forbruk, forbrukslån uten sikkerhet, lån til refinansiering, og også med boliglån.

1 søknad - mange lånetilbudDisse tjenestene gir deg fordelen av å la bankene konkurrere om deg som kunde og ikke motsatt. Det er mange tilbydere av lån på nett i Norge som alle vil få flere kunder – og alle tilbyr det samme produktet: lån av penger. Det eneste som skiller bankene er ofte bare kostnadene forbundet med lånet. Det er vanskelig, eller rettere sagt umulig for deg som kunde å på forhånd vite hvilken bank som har den laveste renten på akkurat ditt lån. Dette kommer først frem etter at banken har tatt stilling til flere faktorer som din personlige økonomi, andre gjeldsforpliktelser, kredittkort, og mer.

Før disse tjenestene kom var det mye vanskeligere og mer tidkrevende å innhente tilbud fra mange banker og lånegivere. Man måtte kontakte én etter én bank for å forhandle om renta, mens du nå kan få mange lånetilbud med bare én henvendelse – helt uforpliktende. Da er det i bankens interesse å strekke seg lengst og tilby de beste betingelsene som lav rente, lavt etableringsgebyr og lave termingebyr ettersom de vet at konkurransen er hard om nye kunder.

4 låneformidlere som sender din søknad om lån til flere banker

Loan Butler er en låneformidler som videreformidler lånesøknader til hele 16 kjente banker og lånegivere. Loan Butler formidler lån i alle størrelser. Du kan låne så lite som 5.000 kroner eller så mye som 500.000 kroner. Bruk BankID for rask behandling og mulighet for rask utbetaling.

Besøk Loan Butler og søk lån i 16 banker
Sponset link. Låneeksempel: Effektiv rente: 16,60%, 65.000 kr o/5 år, Etableringsgebyr 950 kr. Totalt: 93.730 kr

  • Krav til inntekt: 120.000 kroner i året – Krav til alder: 18 år.

Superfinans tilbyr formidling av lån mellom 50.000 og 500.000 kroner kan du benytte. Da sendes din søknad til hele 17 banker.

Besøk Superfinans og søk lån i 17 banker
Sponset link. Låneeksempel: Effektiv rente 14,00%, 65.000 o/5 år, Kostnad 24.093 kr. Totalt 89.093 kr

  • Krav til inntekt: 230 000 kroner i året – Krav til alder: 23 år.

AXO Finans er et bra fjerde alternativ for lån mellom 10.000 og 500.000 kroner. Dette er en låneformidler som har en liste med flere av de største og mest kjente norske bankene for forbrukslån. Her er samarbeidsbankene til AXO Finans: Bank Norwegian, Gjensidige, DNB, Santander, Nordax Bank, re:member, BN Bank, Komplett Bank, Bluestep Bank, Express Bank, Resurs Bank, Easybank, yA Bank. AXO Finans er en av de meste kjente og kanskje den best rangerte låneformidleren i Norge, basert på tilbakemeldinger fra brukere via nettstedet TrustPilot. Der har de en fantastisk gjennomsnittlig score på hele 9,3/10 fra over 1.000 brukererfaringer.

Besøk AXO Finans of søk lån i 12 banker
Sponset link. Låneeksempel: Effektiv rente 13,00%, 150.000 kr o/10 år, Kostnad 112.573 kr. Totalt 262.573 kr

  • Krav til inntekt: 200.000 kroner i året – Krav til alder: 23 år.

Søk boliglån i flere banker samtidig

Også for boliglån finnes det låneformidlere som innhenter tilbud for deg med bare en søknad. Så du kan sammenligne lånetilbud og finne det beste lånetilbudet for å spare penger. Les mer her.

Gå til toppen av siden