3 Topp Låneformidlere – La Bankene Konkurrere om Deg!

av Lars A. Blomquist

1 søknad - mange lånetilbud

Du kan benytte en låneformidler til å søke lån i flere banker og hos flere långivere samtidig, med én søknad. Du får så tilbake individuelle og uforpliktende lånetilbud som du kan sammenligne. Ved å benytte en topp låneformidler som samarbeider med flest mulig banker kan du øke sjansene for å få det beste lånet med lavest rente og ønsket lånebeløp.

Innhold i denne artikkelen:

Topp låneformidlere for forbrukslån – Lån uten sikkerhet

#1 Axo Finans – 21 banker og långivere

Axo Finans er kanskje det beste alternativet for å la bankene konkurrere om deg og innhente så mange uforpliktende lånetilbud som mulig. Du får så tilsendt det beste lånetilbudet fra Axo. Det er gyldig i 30 dager.

Axo Finans formidler både refinansieringslån og vanlige forbrukslån med lånebeløp mellom 10.000 og 500.000 kroner.

Meg bekjent så finnes det per nå ikke en låneformidler i Norge som samarbeider med flere banker og långivere enn Axo Finans. Dette alene gjøre at jeg plasserer Axo Finans som den beste låneformidleren i Norge.

Axo Finans er også en av de mest kjente og best rangerte låneformidlerene i Norge basert på tilbakemeldinger fra brukere via nettstedet TrustPilot. Der har de en fantastisk gjennomsnittlig score på hele 4,7/5 fra over 2.900 brukererfaringer.

Banker som din søknad vil bli sendt til: BB Bank, Bank Norwegian, Bluestep, BraBank, Easybank, Express Bank, Ferratum, Ikano Bank, Instabank, Komplett Bank, Kraft Bank, Mybank, Nordax Bank, Nordea Direct, Optin Bank, Resurs Bank, Santander, Svea, Thorn, re:member, yA Lånet.

Renteeksempel: Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr.
  • Krav til inntekt: 200.000 kroner i året – Krav til alder: 23 år.

#2 Centum Finans – 18 banker og långivere

Centum Finans er en topp låneformidler som samarbeider med 18 banker og långivere. De formidler lån i alle størrelser. Du kan låne så lite som 5.000 kroner eller så mye som 500.000 kroner. Hvert lånetilbud du mottar er gyldig i 30 dager, så du har god tid til å sammenligne.

Ønsker du å låne under 5.000 kr så sjekk ut våre tips til mikrolån i Norge.

Banker som din søknad vil bli sendt til: AS Financiering, Avida, BB Bank, BraBank, Collector Bank, Easybank, Express Bank, Ikano Bank, Instabank, Komplett Bank, Nordax Bank, Nordea Direct, Optin Bank, Resurs Bank, Santander, Svea, Thorn, re:member.

Renteeksempel: Eks: Nominell rente 12,65%, Effektiv rente 13,84%, 240.000 kr o/10 år, Kostnad 189.840 kr. Totalt 429.840 kr.
  • Krav til inntekt: 120.000 kroner i året – Krav til alder: 18 år.

#3 Sambla – 15 banker og långivere

Sambla er den best rangerte banken hos TrustPilot. Rangeringen er basert på over 2.900 brukeranmeldelser. Om lag samme rangering og antall anmeldelser som AXO Finans. De samarbeider med med de 15 banker og långivere. Du kan låne fra bare 5.000 til 500.000 kroner med denne formidleren.

På hjemmesiden til Sambla kan du se eksempler på hvilke lånetilbud andre søkere har fått nylig.

Banker som din søknad vil bli sendt til: Avida, BB Bank, Collector Bank, EasyBank, Express Bank, Ferratum, Ikano Bank, InstaBank, Komplett Bank, MyBank, Nordax, Nordea Direct, Optin Bank, Resurs Bank, Santander, Thorn, re:member, yA Lånet.

Renteeksempel: 65.000 kr. o/5 år: Eff.rente 09,92%. Kostnad: 16.903 kr. Totalt 81.902 kr.
  • Krav til inntekt: 120.000 kroner i året – Krav til alder: 23 år.

For ikke å glemme Lendo

Vi kan ikke skrive om topp låneformidlere uten å nevne den kanskje mest kjente aktøren på det norske markedet, nemlig Lendo.

Med Lendo kan du sammenligne lånetilbud fra inntil 15 aktører. De tilbyr lånebeløp mellom 10.000 og 500.000 kr. Besøk Lendo.

Lendo låneeksempel: Om du søker om et lån på for eksempel 150 000 kr, som du vil betale ned over 6 år kan du få en effektiv rente på 13,4%. Kostnaden blir 64 361 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 6 årene blir på 214 361 kr.

Du finner også flere låneformidlere for forbrukslån, billån, refinansiering av forbrukslån og kredittkort, refinansiering av boliglån og brediftslån på vårt nye nettsted, Låneformidlere.no.

Låneformidler for boliglån – Lån med sikkerhet

Du kan også benytte en låneformidler for å innhente mange tilbud på nytt boliglån eller refinansiering av eksisterende boliglån. Det fungerer på samme måte og du trenger bare fylle inn én søknad for å motta uforpliktende tilbud. Sjekk ut Penger.no (annonselink) Eks: eff. rente 2,29%, 2 mill o/25 år, kostnad 621.475 kr, totalt 2.621.482 kr. Penger.no er en låneformidler for boliglån.

Dersom de vanlige bankene sier nei kan du benytte en låneformidler som Zen Finans. De hjelper kunder med å få lån og refinansiering på tross av inkasso og betalingsanmerkninger.

Renteeksempel: Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291 kr, totalt 4.033.291 kr.

Hvorfor bruke en låneformidler?

Disse tjenestene gir deg fordelen av å la bankene konkurrere om deg som kunde og ikke motsatt. Det er mange tilbydere av lån på nett i Norge som alle vil få flere kunder – og alle tilbyr det samme produktet: lån av penger. Det eneste som skiller bankene er ofte bare kostnadene forbundet med lånet. Det er vanskelig, eller rettere sagt umulig for deg som kunde å på forhånd vite hvilken bank som har den laveste renten på akkurat ditt lån. Dette kommer først frem etter at banken har tatt stilling til flere faktorer som din personlige økonomi, andre gjeldsforpliktelser, kredittkort, og mer.

Før disse tjenestene kom var det mye vanskeligere og mer tidkrevende å innhente tilbud fra mange banker og långivere. Man måtte kontakte banker og långivere én etter én for å spørre og forhandle om renta. Nå kan få mange lånetilbud med bare én henvendelse – helt uforpliktende. Da er det i bankens interesse å strekke seg lengst og tilby de beste betingelsene som lav rente, lavt etableringsgebyr og lave termingebyr, ettersom at de vet at konkurransen er hard om nye kunder.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 05.10.2021.