Hvordan Låne Penger Med Betalingsanmerkninger

av Aleksander Blomquist

Lån med Sikkerhet i Bolig

Det er flere aktører i Norge som tilbyr lån til folk med betalingsanmerkninger. Det er vanlig at disse aktørene krever sikkerhet i bolig eller hytte.

Her er litt info om noen av aktørene i det norske markedet du kan prøve for å innhente uforpliktende lånetilbud på tross av betalingsanmerkninger.

TjenesteTorget Finans

Tjenestetorget Finans er finansdelen av Tjenestetorget. De tilbyr tjenester for å innhente beste lånetilbud på boliglån, hyttelån, omstartslån, forbrukslån, og mye mer.

Dette vil si at du bare trenger å fylle ut en lånesøknad som TjenesteTorget så sender videre for til sine samarbeidsbanker og långivere. Dette øker sjansen for at du får et lån med best mulig rente og at du får innvilget lånet med ønsket lånebeløp.

De skriver på sine hjemmeside at: “Om du oppfyller bankens krav om å få refinansiering med pant i bolig, vil du forhåpentligvis kunne få løst inkassosaker og betalingsanmerkninger. Det betyr at du får muligheten til et plettfritt, økonomisk rulleblad igjen.

Tjenestetorget har fått kjempegode skussmål fra sine kunder. Hos TrustPilot har de rundt 300 brukeromtaler hvorav 95% gir topprangering. Og om ikke det var nok så gir de resterende 5% nesten topprangering.

Renteeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291

UnoFinans

Uno Finans er en annen låneformidler som også hjelper folk å søke lån i flere banker samtidig med én søknad.

Uno Finans kan ofte hjelpe selv når andre banker sier nei. Her er et utradg fra hjemmesiden deres: “sitter du med inkassogjeld og sliter med å få lån, finnes det likevel løsninger. Refinansiering med sikkerhet i bolig lar deg samle din usikre gjeld slik at du blir kredittverdig igjen, og får lavere rente enn hva du har på nåværende smålån.

Dette er en gratis tjeneste som du kan benytte. De er vurdert som enestående med en score på 4,6 av 5,0 mulige hos TrustPilot. Dette er basert på over 240 kundevurderinger.

Renteeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298,-
Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 16.01.2022.