Kalkulator for forbrukslån og andre lån og kredittkort

KalkulatorLånekalkulator for lån som forbrukslån uten sikkerhet, billån, mc-lån, boliglån samt kredittkort. Med denne kalkulatoren kan du beregne månedlige avdrag, hvor mye du betaler i renter og avdrag, skattefradrag på renter, og totale kostnader knyttet til lånet. Mange kan spare mye penger og litt tid ved å refinansiere eksisterende lån, utestående kreditt og andre betalingsforpliktelser i et refinansieringslån / forbrukslån – Innhent uforpliktende tilbud fra inntil 17 populære banker med en og samme søknad.

Tips til anvendelse: Sjekk hvor mye du sparer ved å forkorte nedbetalingstiden eller hvor mye mer det koster å forlenge lånet. Beregn hvor mye en eventuell renteoppgang vil påvirke din økonomiske situasjon. Du kan også sjekke hvor mye en lavere rente og termingebyr har innvirkning på kostandene knyttet til lånet. Sjekk våre beste tips til refinansiering dersom du ønsker lavere kostnader!

Fyll inn informasjon om ditt lån:
(Bruk punktum istedenfor komma)
Lånebeløp**: kr
Etableringsgebyr: kr
ink. i lånebeløp
Årlig nominell rente**: %
Terminer pr år:
Termingebyr: kr
Nedbetalingstid**: år
Kalkulert info:
Terminbeløp:
Totalt:
Samlede kostnader:
Effektiv rente:
Totale gebyrer:
Totale renter:
Rentefradrag: (25%)
Totalkostnad etter rentefradrag:
Gj.snittlig rentefradrag per år: (25%)

*Lånekalkulatoren er kun ment som et hjelpemiddel for å gi deg en idé om hvor mye et lån vil koste med renter og avdrag, ikke som et nøyaktig instrument. Kalkulert informasjon kan være feil og brukes på eget ansvar. Vennligst innhent offisiell informasjon om aktuelle lån og kredittkort før du søker på det og inngår en låneavtale eller opptar kreditt.

Legg igjen en kommentar