Nedbetalingskalkulator

KalkulatorEnkel, men effektiv kalkulator for nedbetaling av lån (forbrukslån, boliglån, m.m) og for kredittkort. Du kan velge om du vil fylle inn hvor mye du kan betale hver måned eller hvor fort du ønsker å nedbetale lånet/kredittkortet og å bli gjeldfri. Resultatene vil bli hhv. “hvor lang tid det vil ta å innfri lånet ved utfylt terminbeløp” eller “hvor mye du må betale per måned for å innfri lånet etter ønsket nedbetalingstid”.

Kalkulatoren baserer seg på at året inneholder 12 betalingsterminer.

Tips for å spare penger og tid på nedbetaling av gjeld: Refinansiere lån og kredittkort (innhent uforpliktende tilbud fra inntil 17 banker med en og samme søknad og se hvor mye du kan spare ved å refinansiere din gjeld), nedbetale kredittkort.

Se også vår lånekalkulator med mer informasjon og mer nøyaktige resultater.

Velg hva du ønsker å sjekke:

Nedbetalingskalkulator - Beregn nedbetaling av lån og kredittkort
(Bruk punktum istedenfor komma)
Utestående beløp: kr
Årlig rente: %
Termingebyr: kr
Terminbeløp: kr
eller
Ønsket nedbetalingstid: mnd

*Merk at kalkulatoren kun er ment å gi et illustrativt bilde av din gjeldssituasjon, samt illustrere hvor mye det er å spare ved å øke avdrag og betale ned alle slags lån og kreditter så fort som mulig. Ta forbehold om at den kan produsere feil resultater. Det anbefales at du sjekker din gjeldssituasjon med hver enkelt låne-, kredittgiver o.l. individuelt.