Billig forbrukslån – Velg billigste lån uten sikkerhet i Norge

Skrevet/Redigert: av Lars A. Blomquist

Her finner du flere billige forbrukslån med konkurransedyktige renter og priser på etablering og termingebyr. Vi lister opp billigste forbrukslån vi har skrevet om på Lån & Kreditt.

Mange tenker ikke over at prisen på å låne penger til forbruk er svært forskjellig og tar bare kontakt med sin faste bank og låner av dem uansett pris. Du har gjort lurt i å undersøke pris før du låner penger – les videre for våre tips!

Nyhet! Ettersom bankene gir renter individuelt bør du bruke en låneformidler som innhenter uforpliktende personlige tilbud til deg: Sammenlign lån fra mange banker med 1 søknad!

Santander Consumer Bank

Laveste rente (fra representative eksempler) – Ingen etableringsgebyr for lån under 70.000 kroner – Minste mulige lånesum er 10.000 kroner. Tilsammen gjør det dette forbrukslånet til det billigste i mange situasjoner – lån under 70.000 kroner og gjennomsnittlig betalingsevne. Allikevel anbefales å bruke en låneformidler og da du vil få tilbud fra Santander Consumer Bank i tillegg til opptil 16 flere banker, like enkelt som å søke hos bare Santander. Tilbudene er helt uforpliktende og du kan vurdere hvilket som er best og billigst ettersom de tikker inn til deg.

Renteeksempel: Effektiv rente: 15,70% ved 125.000 kr o/2 år, Kostnad: 19.379 kr, Totalt: 144.379 kr

Merk at å låne penger uten å stille sikkerhet i eiendeler som forbrukslån koster ganske mye selv om du velger det beste alternativet. Du kan gjøre lurt i å tenke gjennom hvordan månedsbeløpet du blir tilbudt vil påvirke din privatøkonomi i løpet av nedbetalingsperioden før du inngår låneavtalen.

Les også: inflasjon og rentefradrag gjør lånet ditt billigere.

Gå til toppen av siden

Legg igjen en kommentar