Billig forbrukslån – Velg billigste lån uten sikkerhet i Norge

av Lars A. Blomquist

Her finner du flere billige forbrukslån med konkurransedyktige renter og priser på etablering og termingebyr. Vi lister opp billigste forbrukslån vi har skrevet om på Lån & Kreditt.

Mange tenker ikke over at prisen på å låne penger til forbruk er svært forskjellig og tar bare kontakt med sin faste bank og låner av dem uansett pris. Du har gjort lurt i å undersøke pris før du låner penger – les videre for våre tips!

Nyhet! Ettersom bankene gir renter individuelt bør du bruke en låneformidler som innhenter uforpliktende personlige tilbud til deg: Sammenlign lån fra mange banker med 1 søknad!

Santander Consumer Bank

Laveste rente (fra representative eksempler) – Ingen etableringsgebyr for lån under 70.000 kroner – Minste mulige lånesum er 10.000 kroner. Tilsammen gjør det dette forbrukslånet til det billigste i mange situasjoner – lån under 70.000 kroner og gjennomsnittlig betalingsevne. Allikevel anbefales å bruke en låneformidler og da du vil få tilbud fra Santander Consumer Bank i tillegg til opptil 16 flere banker, like enkelt som å søke hos bare Santander. Tilbudene er helt uforpliktende og du kan vurdere hvilket som er best og billigst ettersom de tikker inn til deg.

Renteeksempel: Effektiv rente: 15,70% ved 125.000 kr o/2 år, Kostnad: 19.379 kr, Totalt: 144.379 kr

Merk at å låne penger uten å stille sikkerhet i eiendeler som forbrukslån koster ganske mye selv om du velger det beste alternativet. Du kan gjøre lurt i å tenke gjennom hvordan månedsbeløpet du blir tilbudt vil påvirke din privatøkonomi i løpet av nedbetalingsperioden før du inngår låneavtalen.

Les også: inflasjon og rentefradrag gjør lånet ditt billigere.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 05.08.2018.

Legg igjen en kommentar