Forbrukslån til Ferie

av Aleksander Blomquist

ferie

Har du ikke fått spart opp nok penger til å dra på ferie og ønsker å bruke forbrukslån som finansiering kan du lese om de beste alternativene her.

Ting å ta hensyn til før du tar opp et forbrukslån

De fleste forbrukslån tilbyr nedbetalingstid på opptil 5 år. Om du fortsatt betaler på lånet neste gang du ønsker å dra på ferie kan det gjøre at du må øke totalbeløpet og refinansiere. Dette kan fort gi uønskede høye månedlige betalinger så et tips om du skal låne penger til ferien er at du ikke låner mer enn du kan nedbetale på ett år.

Det er relativt høye renter på de fleste forbrukslån så totalkostnaden på ferien blir derfor høyere om du finansierer den med et forbrukslån.

Beste forbrukslån for ferie

Har du bestemt deg for å låne penger til ferien er neste steg å finne forbrukslånet med lavest rente og ellers beste betingelser. Jeg vil anbefale å benytte en låneformidler som gjør jobben med å søke hos flere banker og långivere for deg. Du kan så sammenligne tilbudene og velge det du ønsker.

Kan man bruke forbrukslån til ferie?

Forbrukslån kan brukes til valgfritt formål. Det finnes enkelte unntak. Man kan f.eks ikke bruke forbrukslån for å finansiere pengespill. Å bruke forbrukslån til ferie er helt greit.

Kredittkort på ferie

Skal du på ferie kan du få gode fordeler ved å bruke et kredittkort. Se også vår list over bra kredittkort for ferie.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 21.02.2023.