Sammenlign Forbrukslån fra DNB, Santander, Norwegian, Komplett

av Aleksander Blomquist

Axo Finans

Sammenlign faktiske lånetilbud på forbrukslån fra 12 banker inkludert DNB, Santander, Norwegian, Komplett med samme uforpliktende søknad via Axo Finans! Rente eksempel: Eff13% 150000 10år Kost112573 Tot262573

Det er umulig å si akkurat hvilken rente og månedlig betaling du vil få tilbud om, for hvert forbrukslån, fra forskjellige banker før du har søkt. Hvor mye du kan låne med et forbrukslån varierer også fra bank til bank. Heldigvis kan du søke uforpliktende hos banker, men det er litt tungvindt om du vil innhente så mange tilbud som mulig for å få det aller beste forbrukslånet med lavest månedlig betaling og få innvilget ønsket beløp på lånet.

Kjente banker i Norge som DNB, Santander, Norwegian og Komplett er blant bankene som er mest populære for forbrukslån – hva om du kunne innhente lånetilbud fra disse med én og samme søknad?

En søknad og mange tilbud, faktisk mulig!

Nå har det dukket opp mange låneformidlere i Norge og disse gjør nesten hele jobben for deg. Du trenger kun å fylle ut én søknad som så vil bli formidlet til inntil 17 populære tilbydere av forbrukslån i Norge. Ved å benytte en låneformidler kan du helt uforpliktende få lånetilbud som typisk er gyldige i 30 dager, slik du kan vurdere hvilket forbrukslån som er best for deg, utifra de faktiske vilkårene som du har blitt tilbudt.

Da får du greie på de individuelle vilkårene, prisene, rentene og lånebeløpene som gjelder for deg i din situasjon. Dette er noe som sammenligningssider og omtaler på internett ikke kan innhente og du får et mye bedre vurderingsgrunnlag! PS. Det koster ikke noe å benytte seg av en låneformidler og det er heller ikke lenger behandlingstid enn ved å søke hos bankene direkte. La bankene konkurrere om deg.

Forbrukslån i DNB

DNB er banken i Norge med mest penger i utlån til kunder og hadde en markedsandel på nesten 30% i 2015. Hos DNB kan du låne mellom 10 000 og 300 000 kroner som forbrukslån til hva du selv vil. 1 år til 5 år nedbetalingstid.

Mange velger nok å gå direkte til en populær bank som f.eks DNB og glemmer (eller vet ikke) at det finnes mange flere banker som tilbyr forbrukslån. Det kan være mye penger å spare på å sammenligne lånetilbud fra flere banker istedenfor å stole på at den største banken gir deg beste rente og vilkår direkte. Hvilken lånesum du blir innvilget kan også variere fra bank til bank.

DNB forbrukslån priseksempel

Nominell rente 16,20 %, effektiv rente 21,07%,
55.000 kroner o/12 mnd. Totalt 60.910 kroner.
Priser og betingelser gjelder per 11.01.2017, og kan bli endret. Vilkår, inkludert rente, er gitt utifra en individuell vurdering av hver enkelt søker. Man får generelt bedre betingelser dersom man har en relativt høy inntekt, og skal låne større beløp.

Gå til toppen av siden

Skrevet/Redigert: 17.06.2018.